Home  |  Contact  |  Sitemap  |  Privacy Statement  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2020
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb

Wat is er te doen?

vrijdag 4 september - Summer in the City Concert UITVERKOCHT

VOORSTELLING PINETUM IS UITVERKOCHT; WIJ HANTEREN NU EEN RESERVELIJST!

Op twee locaties in Hilversum, namelijk de Kwekerij op het Stationsplein en in de tuin van Pinetum Blijdenstein, wordt er in het kader van het zomerprogramma 'Summer in the City' een klassieke muziek-avond georganiseerd.

Hieronder staat het Pinetum-programma voor de avond:

Vanaf 19.30 uur tot 20.00 uur spelen de 'Metropole Orkest Cello's' voor u enkele muziekstukken uit een cross-over van dance, pop, jazz en lichte klassiek. De vier cellisten Joel Siepmann, Emile Visser, Jascha Albracht en Annie Tangberg zullen laten horen hoe veelzijdig een cello kan zijn.

Om 20.30 uur is het de beurt aan het 'Zigeunercanon'. Violisten Tim Kliphuis en Janneke van Prooijen spelen voor u een intiem en swingend avondconcert, waarin klassiek en improvisatie elkaar ontmoeten met duetten van Bela Bartok, Sergej Prokofieff gecombineerd met opzwepende Hongaarse en Russische zigeunercomposities. Dit optreden eindigt om 21.00 uur.

Gezien de ruimtebeperking en de richtlijnen van het RIVM dient u zich vooraf op te geven via: evenementen@pinetum.nl

Geeft u door met hoeveel personen u wilt komen en uw telefoonnummer. Het is niet de bedoeling dat u slechts het tweede gedeelte van het programma wilt volgen. In verband met het voorkomen van teveel 'geloop' tijdens de concerten en het strakke programma wordt om 19.15 uur de poort gesloten. Komt u dus op tijd!

U ontvangt een bevestiging, waarmee een stoel gereserveerd is. Het concert is gratis en wordt aangeboden door de gemeente Hilversum.

 

« terug  |  deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin