l fb ig

Trouwlocatie

Officiële trouwlocatie
De gemeente Hilversum heeft Pinetum Blijdenstein aangewezen als officiële trouwlocatie. In de sfeervolle beslotenheid van de tuin kan het huwelijk of partnerschap worden bekrachtigd. Dat kan zowel in het bezoekerscentrum Klein Vogelenzang als buiten op het podium in de tuin.

Mogelijkheden zaal, terras en tuin
De zaal van negen bij zeven meter biedt ruimte aan maximaal 45 personen / zitplaatsen. Het (overdekbare) terras heeft daarnaast plaats voor meer dan 100 genodigden en wordt dan door vier openslaande deuren betrokken bij de zaal. De ceremonie kan, als het weer dit toelaat, ook in de openlucht plaatsvinden, tussen de coniferen en op het grasveld. Wel moeten we zo nodig kunnen uitwijken naar de zaal.

Het zonnige terras van bezoekerscentrum Klein Vogelenzang nodigt uit tot het genieten van een feestelijke versnapering, het aansnijden van de huwelijkstaart en het geven van een receptie. In de altijd groene tuin kunnen romantische bruidsfoto's worden gemaakt, bij de vijver en tussen de bomen en (bloeiende) rododendrons.

Catering
Drankjes, hapjes, lunch en catering kunnen door ons worden verzorgd, maar u kunt dit ook zelf regelen. Ook de versiering van de zaal, het terras en de tuin bepaalt u zelf. Klein Vogelenzang biedt prima faciliteiten zoals een keuken, toiletten (ook invalidentoilet) en een kantoor / kleedruimte. Apparatuur voor het afspelen van muziek en videobeelden is aanwezig.

De mooiste dag van jullie leven
Deze toplocatie biedt al met al de perfecte omlijsting voor een uitstekend gearrangeerd, feestelijk en ontspannen verblijf van u en uw gasten. In nauw overleg met u zorgen we voor een onvergetelijke huwelijks- of partnerschapsvoltrekking. Wij stellen het op prijs als u vooraf Vrienden van Pinetum Blijdenstein wilt worden. Neem voor nadere informatie contact op met het Pinetum.

l fb ig
Pinetum