l fb ig

Bezoekerscentrum reserveren

Stichting Pinetum Blijdenstein

Vergadering, presentatie, training, familiedag

U kunt met uw relaties, familie of vrienden het bezoekerscentrum met terras reserveren. Voorwaarde is dat u meer dan een jaar vriend, donateur of sponsor van het Pinetum bent. Reserveren kan gedurende het hele jaar, zowel op werkdagen als in het weekend. Per dagdeel betaalt u een vast bedrag voor het gebruik van 'Klein Vogelenzang'.

Daarnaast betaalt u voor uw gasten de entree tot de tuin, zodat u tijdens uw bezoek de bijzondere collectie kunt ontdekken of gewoon een ontspannende wandeling kunt maken. Ook een kleine rondleiding behoort tot de mogelijkheden.

Binnen in Klein Vogelenzang is zitplaats voor maximaal 45 personen. Maar op het terras, dat via de vier openslaande deuren wordt bereikt, is voor veel meer gasten plaats. Indien gewenst wordt het gehele terras overdekt door een grote tent.

De benodigde apparatuur voor vergaderingen, trainingen en presentaties is te huur.

Stichting Pinetum Blijdenstein

Lunch, diner, high tea, borrel

Ook voor de verzorging van uw dag bent u bij ons in goede handen. Wij kunnen tijdens uw verblijf in Klein Vogelenzang zorgen voor de warme en koude drankjes, voor de lunch, de borrel aan het einde van de dag en het buffet 's avonds.

Ook kunnen wij voor u bemiddelen in de verzorging door een cateraar. Een goede keuken met prima apparatuur staat hiervoor ter beschikking.

Nadere informatie en reserveren
Wilt u nadere informatie of wilt u meteen reserveren, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar het Pinetum. U kunt ook bellen naar +31 (0)35 - 623 11 23, op werkdagen tussen 08.30 en 16.00 uur. Wij voldoen graag aan uw persoonlijke wensen en vertellen u heel graag meer over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een redelijke prijs.