l fb ig

Wat is er te doen?

Er zijn 5 berichten op 1 pagina

Paasmaandag 1 april vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur - Paaseieren zoeken

Voor kleine kinderen is dit de dag om in de botanische tuin Pinetum Blijdenstein paaseieren te zoeken. De paashazen zijn aanwezig en ze verstoppen heel veel eieren. De kinderen zoeken een mand vol met eieren, leveren die in en krijgen dan een lekkernij.

Kosten: entree tuin. Vrienden van het Pinetum hebben gratis toegang. U hoeft zich niet vooraf op te geven.  |  lees meer »


zondag 12 mei - Rododendronrondleiding

Traditioneel kunt u op Moederdag genieten van een speciale rondleiding langs de bloeiende rododendroncollectie in het Pinetum. Start om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum. Aanmelden via evenementen@pinetum.nl  |  lees meer »


zaterdag 25 mei - Plantenmarkt 'Stoer in de Schaduw'

Op zaterdag 25 mei a.s. kunt u op onze eigen populaire plantenmarkt 'Stoer in de Schaduw' uw slag slaan voor bijzondere groene aanwinsten.  |  lees meer »


zondag 4 juni - Concert Cuypers Ensemble

Op zondagmiddag 9 juni kunt u genieten van een openluchtconcert van het Cuypers Ensemble. Tijdstip wordt nog bekend gemaakt.  |  lees meer »


zondag 18 juni - Open Jeugdschaaktoernooi HSG

Het Hilversums Schaakgenootschap organiseert weer het jaarlijkse jeugdschaaktoernooi in het Pinetum. Er wordt gestreden om de Blijdenstein Trofee. Start vanaf 11.00 uur. Zie voor meer info en inschrijving: www.hsgopen.nl  |  lees meer »


l fb ig
Pinetum