Home  |  Contact  |  Sitemap  |  Privacy Statement  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2023
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb
Pinetum

Groepsbezoek tuin


Uw eigen rondleiding (op maat) aanvragen

Groepen van tien tot vijfentwintig personen kunnen een rondleiding op maat krijgen. De kosten bedragen € 35,00 (exclusief entree). Aanvragen via het contactformulier of telefonisch op 035 - 623 11 23.


Seniorenarrangement

Voor de bewoners van de verpleeg- en verzorgingshuizen in het Gooi en de Vechtstreek en omgeving heeft het Pinetum Blijdenstein een gratis seniorenarrangement. Op elke 2e en 4e woensdag van de maanden april t/m september kunt u de middag reserveren via het contactformulier voor een groep van maximaal 30 personen, inclusief begeleiding.

U wordt dan om 14:00 uur ontvangen op het terras van Klein Vogelenzang. Daar krijgt iedereen koffie of thee en een punt appeltaart met slagroom. Na een verhaal over de geschiedenis van het Pinetum Blijdenstein, maakt u onder leiding van een gids een wandeling van circa 1 uur door de tuin. Tijdens de wandeling krijgt u interessante informatie over de bijzondere bomen en kan iedereen de coniferen en naaldbomen van dichtbij bewonderen. Bij terugkomst wordt een glas limonade geschonken. Om ongeveer 16:00 uur is de middag weer voorbij.

Dit gratis seniorenarrangement wordt volledig gesponsord door Stichting De Blarickhof.