Pinetum Blijdenstein
Editie: 3403-04-2019
Opening Beter met Planten

Opening Beter met Planten

Zondagmiddag 14 april a.s. om 14.00 uur bent u van harte welkom bij de feestelijke opening van het themajaar Beter met Planten. Mariette Belderbos houdt een kleine lezing over de evenementen die georganiseerd gaan worden, waarna u langs enkele bijzondere coniferen en planten met geneeskrachtige eigenschappen wordt rondgeleid. De middag eindigt met een drankje en een hapje in het bezoekers-centrum Klein Vogelenzang. Komt u ook?
Shinrin-yoku of Japans bosbadShinrin-yoku of Japans bosbad

In Japan is het al tientallen jaren gebruikelijk om met een 'bosbad' rustiger, gezonder en gelukkiger te worden. U maakt bewust verbinding met de natuur en probeert alle bijkomende gedachten en zorgen los te laten. Ook in het Pinetum kunt u dit voorjaar hiermee kennis maken in de vorm van een wandeling. Kijkt u voor meer info op onze website.

 •  klik hier voor meer informatie
Mooiste plekje van Hilversum!Mooiste plekje van Hilversum!

Uit 70 geliefde plekken in Hilversum is Pinetum Blijdenstein samen met de vijver aan de Laan van Vogelenzang gekozen tot mooiste plekje van Hilversum! De Hilversumse Historische Kring ’Albertus Perk’ organiseerde in samenwerking met de bibliotheek de verkiezing. Het tellen van 400 uitgebrachte stemmen leverde een gelijkspel op. U kunt het artikel uit de Gooi- en Eemlander lezen via de link.

 •  klik hier voor artikel Gooi- en Eemlander
Paaseieren zoeken op 22 aprilPaaseieren zoeken op 22 april

Op Paasmaandag 22 april kunnen de kinderen weer paaseieren gaan zoeken! U bent van harte welkom vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur. Als het zonnetje schijnt, kunt u fijn zitten op het terras en bij minder weer is het warm en droog in het bezoekers-centrum Klein Vogelenzang. Entree tuin.
Vacature zondagmiddagVacature zondagmiddag

Met de hulp van vele vrijwilligers is het mogelijk om een bezoek aan het Pinetum op hoog niveau te brengen en te houden. Iedereen geniet van dit groene plekje, verstopt achter een muur. Vindt u het leuk om op zondagmiddag enkele uurtjes op te treden als gastvrouw of gastheer in ons bezoekerscentrum, dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen via liesbethpols@hotmail.com
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.