Pinetum Blijdenstein
Editie: 3129-09-2018
bekendmaking uitslag architectuurwedstrijd

Het bestuur van de Stichting Pinetum Blijdenstein heeft het genoegen u uit te nodigen voor de bekendmaking van de uitslag van de architectuurwedstrijd Een Paviljoen voor het Pinetum

op zondag 7 oktober om 16.00 uur

in de tuin van het Pinetum, Van der Lindenlaan 125 te Hilversum.

De burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes, maakt het winnende ontwerp bekend. De jury zal in de daaraan voorafgaande week beslissen welk ontwerp dat wordt.
Op 7 oktober wordt ook de Publieksprijs uitgereikt. Tot nu toe hebben al meer dan 500 mensen hun stem uitgebracht! Dat kan nog tot en met 30 september.

In het Pinetum is dan ook de expositie te zien van ontwerpen voor een paviljoen waaraan tien derde klassen van het Roland Holst College en het Gemeentelijk Gymnasium hebben meegedaan.
Beide tentoonstellingen zijn daarna nog te zien op zaterdag 13 en zondag 14 oktober van 12.00 tot 16.30 uur.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Wij hopen u zondag 7 oktober te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,

Robbert Willink
voorzitter

Deze architectuurprijsvraag is uitgevoerd in nauwe samenwerking met Architectuur Lokaal. De prijsvraag en de tentoonstelling zijn mede mogelijk gemaakt door subsidies van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en de Gemeente Hilversum.

 •  klik hier voor meer informatie
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.