Pinetum Blijdenstein
Editie: 2729-05-2018
1-3 juni Rendez-vous aux jardins met optreden Cuypers ensemble

1-3 juni Rendez-vous aux jardins met optreden Cuypers ensemble

Op 1, 2 en 3 juni 2018 vindt het eerste Nederlandse landelijke tuin & park evenement Rendez-vous aux jardins | Tot ziens in de tuin plaats. In Frankrijk is Rendez-vous aux jardins al 16 jaar een succes. Tuineigenaren stellen het eerste weekend van juni hun tuin of park open en organiseren extra activiteiten zoals rondleidingen, lezingen of concerten.

Pinetum Blijdenstein heeft daarom op zondag 3 juni een speciaal programma: een rondleiding om 14.00 uur en een concert van het Cuypers Ensemble van 16.00-17.00 uur.
Concert Cuypers EnsembleConcert Cuypers Ensemble

De jonge strijkers van het Cuypers Ensemble zijn getalenteerde musici van tussen de 10 en 17 jaar oud. Het orkest bestaat uit violisten, altviolisten en cellisten, samen ruim dertig kinderen. Dirigent is Maurits Wijzenbeek.

Het orkest speelt deze middag in verschillende samenstellingen een openluchtconcert op het podium in het Pinetum met een programma van kamermuziek.

 •  https://www.cuypersensemble.nl/
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.