Pinetum Blijdenstein
Editie: 1017-06-2016
Laatste weekend Ademtocht in de Oranjerie

Laatste weekend Ademtocht in de Oranjerie

Dit weekend heeft u de laatste mogelijkheid om de expositie van Nikki van Es te bekijken. Nikki tracht in haar werk de samenhang en structuur van de natuur te doorgronden. Zij tekent en schildert op lange banen Japans moerbeipapier, die bewegen op de luchtstromen in de kas. Zaterdag 18 en zondag 19 juni kunt u tussen 12.00 en 17.00 uur kennismaken met Nikki en haar werk in de Oranjerie.

 •  Zie ook de website van Nikki van Es
Blijdenstein TrofeeBlijdenstein Trofee

Zondag 26 juni kunnen jeugdige schakers strijden om de Blijdenstein Trofee 2016. Voor de derde keer organiseert het Hilversums Schaakgenootschap in het Pinetum het Open Jeugdschaaktoernooi voor schakers tot de leeftijd van 16 jaar. Start vanaf 11.00 uur. Voor meer informatie en inschrijven: www.hsgopen.nl

 •  Voor meer informatie en inschrijven:
Concert Goois Jeugd Orkest Concert Goois Jeugd Orkest

Muziek onder de bomen in het Pinetum. Op zondagmiddag 3 juli, vanaf 14.00 uur, kunt u genieten van een optreden door het Goois Jeugd Orkest en het Junior Goois Jeugd Orkest. De jonge musici spelen klassieke werken en ook lichtere filmmuziek. Noteer deze datum vast in uw agenda!
Sponsoring houten kuipenSponsoring houten kuipen

Wat zijn ze mooi! Langzamerhand groeit het aantal houten kuipen, waarin onze collectie cycaspalmen extra fraai uitkomt. Wilt u hier aan bijdragen en een kuip sponsoren, dan kan dat. Op verzoek kan uw naam op een koperen plaatje aan 'uw' kuip worden bevestigd. De kuip is gemaakt van milieuvriendelijk acaciahout met een gegarandeerd lange levensduur.
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.