Pinetum Blijdenstein
Editie: 418-03-2016
Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken

Paasmaandag is voor het Pinetum de gezelligste dag van het jaar. Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart, kunnen de kinderen weer eieren zoeken in het Pinetum. Mandjes zijn aanwezig en heel veel eieren. De paashaaspakken liggen klaar voor die heel leuke foto. Als het zonnetje schijnt kunt u heerlijk op ons terras genieten van de appeltaart en koffie. En bij minder weer zit u warm in ons gezellige bezoekerscentrum.

Paaseieren zoeken tussen 12:00 en 16:00 uur. De tuin sluit om 16:30 uur!

 •  klik hier voor meer informatie
Start tuinrondleidingenStart tuinrondleidingen

Iedere maand is er een rondleiding in het Pinetum waarvoor u zich niet hoeft aan te melden. In 2016 zijn deze rondleidingen gepland op de zondagen 10 april, 8 mei (Moederdag Rododendronrondleiding), 12 juni, 10 juli, 14 augustus en 9 oktober. Alle rondleidingen beginnen om 14:00 uur bij het bezoekerscentrum Klein Vogelenzang.

U bent van harte welkom!
Met een rugzak op padMet een rugzak op pad

Nu het weer wat aangenamer begint te worden, is het voor kinderen misschien een idee om zich aan te melden voor de rugzakroute van het Pinetum: een spannende speurtocht met opdrachten. Aan het einde moet je de puzzel kraken en kun je op zoek naar de verrassing. Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 •  klik hier voor meer informatie
Lente in het PinetumLente in het Pinetum

Redelijk beschut tegen de koude wind staat de Chinese Rhododendron calophytum al in bloei! De eerste vroege bloemen laten het zien: de lente is begonnen.
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.