Pinetum Blijdenstein
Editie: 8101-12-2023
Kerstmarkt 'Kerst Natuurlijk'

Kerstmarkt 'Kerst Natuurlijk'

Zondag 10 december opent regioconservator Laura Grijns onze kerstmarkt 'Kerst Natuurlijk' en bent u vanaf 11.00 uur van harte welkom. Na het succes van vorig jaar belooft dit een nog grotere en mooiere markt te worden.

Diverse kramen met leuke kadootjes om te kopen voor uzelf of weg te geven zoals prachtige botanische kerstkaarten, biologische honing, fijne zeep en natuurlijke cosmetica, met de hand gedraaid smaakvol keramiek, heerlijke jams en chutneys, alles voor en over vogels, prachtige handgemaakte kerstkransen, kruidenthee en zalven. Daarnaast kunt u genieten van de producten van de biologische slagerij Ons, die ook ter plekke allemaal heerlijkheden voor u bereidt.

In onze eigen Pinetum-kraam vindt u veel handgemaakte kerstversieringen, uniek kerstgroen uit de tuin en zo meer.

Verschillende leden van het Goois Jeugd Orkest zijn druk aan het oefenen om kerstliedjes in te studeren. Ook zal het vrouwenkoor Senza ragazzi zorgen voor een feestelijk optreden.

De poort sluit om 16.00 uur en de entree is ook dit jaar gratis! Kom gezellig langs! •  klik hier voor meer informatie
KinderkerstknutselKinderkerstknutsel

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen en kunnen lekker komen knutselen op het podium van het nieuwe Paviljoen.

Je eigen kleine kerstboom maken van een mooie dennenappel en versieren met gekleurde balletjes. Misschien kan je oma hiermee blij maken of je beste vriend(in)?
Biologische slagerij OnsBiologische slagerij Ons

Wie kent niet de biologische slagerij Ons? Jarenlang zat de slagerij in de Bussumerstraat en is twee jaar geleden verhuisd naar een prominente plek op de Groest. De biologische kwaliteit van Ons is een begrip in Hilversum

Slager Bas komt met een barbecue worsten braden en twee verwarmende wintersoepen, die u ter plekke kunt proeven.

Daarnaast kunt u voor thuis ook heerlijke biologische kaas, olijfolie, wijn en gedroogde worst kopen.
KerstwensKerstwens

Tijdens de kerstmarkt kunt u een eigen persoonlijke kerstwens schrijven op een houten schijfje en in de wensenboom hangen.

Bent u blij dat u kunt genieten van onze mooie botanische tuin en wilt u het voortbestaan van dit groene pareltje ondersteunen, dan bent u van harte uitgenodigd om vriend(in) te worden. Dit kunt u ter plekke regelen bij de vrijwilligers of online via onderstaande link.

 •  klik hier voor meer informatie
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.