Pinetum Blijdenstein
Editie: 7102-12-2022
Kerstmarkt 'Kerst Natuurlijk'

Kerstmarkt 'Kerst Natuurlijk'

Op zondag 11 december is onze kerstmarkt Kerst Natuurlijk vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur en om 13.00 uur zal wethouder Karin Walters de lichtjes in de kerstboom ontsteken.

Diverse kramen met mooie kadootjes om te kopen voor uzelf of weg te geven zoals prachtige botanische kerstkaarten, fascinerende vogelplaten, biologische honing, met de hand gedraaid smaakvol keramiek, heerlijke jams en chutneys, alles voor en over vogels, prachtige handgemaakte kerstkransen, kruidenthee en zalven en kunt u genieten van de producten van de biologische slagerij Ons, die ook ter plekke allemaal heerlijkheden voor u bereidt.
In onze eigen Pinetum-kraam vindt u veel handgemaakte kerstversieringen, uniek kerstgroen uit de tuin en zo meer.

Verschillende leden van het Goois Jeugd Orkest zijn druk aan het oefenen om kerstliedjes in te studeren. Ze spelen in kleine maar fijne ensembles vanaf 14.00 uur.

Kortom, deze middag wordt een feestje. Gratis entree, ook nog!


 •  klik hier voor meer informatie
Vrijwillige gezelligheidVrijwillige gezelligheid

Tijdens de kerstmarkt kunt u bij de Pinetum-kraam originele kerstdecoraties kopen. De afgelopen weken is een groep vrijwilligers druk bezig geweest met brooddeegfiguren te maken om in de kerstboom te hangen.

Ook kunt u in het bezoekerscentrum Klein Vogelenzang eigengebakken taart en koekjes kopen. Een beker Pumpkin Chai latte of warme appelsap met jeneverbes om lekker op te warmen.
Kinder kerstknutselKinder kerstknutsel

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen en kunnen lekker komen knutselen in de tent.

Je eigen kleine kerstboom maken van een mooie dennenappel en versieren met verf en glitters. Misschien kan je oma hiermee blij maken of je beste vriend(in)? Ook mag je je eigen kerstwens schrijven op een schijfje hout en in de kerstboom hangen.
Uniek keramiekUniek keramiek

Zowel tuinbaas Hans als tuinvrijwilligster Annelies zijn al vele jaren enthousiaste pottendraaiers. Tijdens deze kerstmarkt kunt u hun keramiek bewonderen en kopen natuurlijk.

Zij werken allebei met steengoedklei, dat wil zeggen dat hun keramiek extra heet wordt gebakken. Alle producten zijn dus ovenvast en kunnen in de vaatwasser. Schoonheid en degelijkheid, maar niet onbreekbaar!
Heerlijke dingen van biologische slagerij OnsHeerlijke dingen van biologische slagerij Ons

Wie kent niet de biologische slagerij Ons? Jarenlang zat de slagerij in de Bussumerstraat en is vorig jaar verhuisd naar een prominente plek op de Groest. Slager Bas komt met een Green Egg worsten braden, die u ter plekke kunt proeven.

Daarnaast kunt u voor thuis ook heerlijke biologische kaas, wijn en gedroogde worst kopen.
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.