Pinetum Blijdenstein
Editie: 6826-08-2022
Off <>Zomer Concert ARquatic

Off <>Zomer Concert ARquatic

Op zondag 4 september om 15.00 uur heeft Pinetum Blijdenstein de eer om Anne Veinberg en Felipe Ignacio Noriega te ontvangen voor het Off <>zomer concert. Houd het zomerse gevoel nog even vast door te luisteren en te kijken naar de prachtige muziek van Einaudi, Gershwin/Wild en van henzelf, uitgevoerd in een bijzonder mooi samenspel van piano met elektronica. Daarnaast spelen ze het prijswinnende ARquatic, een interdisciplinaire muziekervaring met levende Augmented Reality (AR) beelden, te zien op uw smartphone.

Het concert is gratis, mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Op deze middag wordt ook de Joke 't Hart-prijs uitgereikt aan de 'componisten' van Arquatic, Anne Veinberg en Felipe Ignacio Noriega.

De Joke 't Hartprijs is in 2018 ingesteld door de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen (NVBT) voor het verbinden van groen en kunst. •  klik hier voor meer informatie
Museumweekend 10 en 11 septemberMuseumweekend 10 en 11 september

Ook dit jaar heeft het Dudok Architectuur Centrum een programma voor de Open Monumentendagen samengesteld. Het landelijk thema is Duurzaamheid en wederom kunt u op 30 locaties een kijkje gaan nemen.

In onze botanische tuin kunt u op zaterdag 10 september om 14.00 uur meelopen met een rondleiding. Zondag 11 september is er een openbare rondleiding om 13.30 uur. Om 15.00 uur kunt u genieten van een concert van het Goois Jeugdorkest.

 •  klik hier voor meer informatie
Concert Goois Jeugd OrkestConcert Goois Jeugd Orkest

Traditiegetrouw kunt u tijdens het Open Monumentenweekend op zondagmiddag om 15.00 uur weer genieten van een optreden door het Goois Jeugd Orkest.

Het orkest telt meer dan 60 kinderen van 8 tot 20 jaar die samen een divers programma van klassieke meesterwerken, filmmuziek en pop zullen spelen.
Seniorenarrangement groot succesSeniorenarrangement groot succes

Zo fijn dat de zomer meewerkt met schitterend weer, ook op de woensdagmiddagen. Dat is de dag dat het seniorenarrangement plaatsvindt.

Een rondleiding door de tuin en na afloop appelgebak met koffie of iets fris als het te warm is. Vele groepen hebben deze zomer kunnen genieten van een middagje buiten.
September VriendenactieSeptember Vriendenactie

Vanaf de maand september geldt een speciale vriendenwervingsactie. Als u nu vriend wordt van Pinetum Blijdenstein voor de resterende vier maanden, betaalt u voor het jaar 2023 geen contributie. U krijgt dus vier maanden extra om van deze fraaie tuin te genieten.

Als dat geen mooie aanbieding is om in overweging te nemen? Mocht u al vriend zijn, dan is het natuurlijk ook een heel leuk kado om weg te geven. •  klik hier voor meer informatie
Deze nieuwsbrief doorsturen? Klik dan hier.
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125 Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl  |  www.pinetum.nl
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat uw emailadres staat ingeschreven bij Pinetum Blijdenstein. Als u deze nieuwsbrief per vergissing heeft ontvangen of niet meer wilt ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? U kunt hier de online versie bekijken.