Home  |  Contact  |  Sitemap  |  Privacy Statement  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2020
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb

Wat is er te doen?

zondag 15 december - Kerstboomrondleiding

                                                  Kerst in het Pinetum

Als echte decembertraditie organiseert Pinetum Blijdenstein op zondagmiddag 15 december om 14.00 uur de jaarlijkse kerstboomrondleiding. De rondleiding begint in het bezoekerscentrum, waar Pieter Hoogenraad vertelt over de geschiedenis van de kerstboom door de eeuwen heen. Daarna neemt Paulien Frieling u mee de tuin in langs de coniferen die gebruikt worden als kerstversiering.

De rondleiding begint om 14.00 uur in het bezoekerscantrum Klein Vogelenzang. De tuin is vanaf 12.00 uur geopend. Na afloop kunt u in gezellige kerstsfeer bijpraten met warme chocolademelk of gluhwein in ons bezoekerscentrum. Buiten staat de vuurkorf aan!

Daarnaast komt het Toonkunstkoor Hilversum dit jaar de kerststemming verhogen met het zingen van traditionele kerst- en andere winterliederen. Komt u genieten van dit optreden!

Ook kunt u een bosje kerstgroen of dennenappels kopen, natuurlijk 'geoogst' uit ons Pinetum. Er is handgedraaid keramiek te koop, gemaakt door tuinbaas Hans van Roon, heerlijke honing en andere leuke kerstcadeautjes.

KOSTEN VOOR VOLWASSENEN € 5,-- INCLUSIEF CONSUMPTIE, VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR € 3,50. JAARKAARTHOUDERS BETALEN € 3,-- P.P.

 

« terug  |  deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin