l fb ig

Calendar

zondag 21 juli (volgeboekt) en maandag 29 juli (nog enkele plaatsen beschikbaar) - Shinrin-yoku wandeling

Shinrin yoku of Japans bosbad is de kunst en wetenschap van het bosbaden. In Japan is het al tientallen jaren het geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te worden. Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur.

Paulien Frieling legt u bij deze wandeling eerst uit wat het principe is en neemt u daarna in stilte mee in de tuin om dit in de praktijk te brengen.

Achteraf wordt er gezamenlijk thee gedronken.

Deze Shinrin-yoku wandeling wordt gegeven op zondagochtend 21 juli om 10.00 uur  (deze datum is volgeboekt) en op maandagavond 29 juli om 19.15 uur (nog enkele plaatsen beschikbaar).

Inloop is een half uur voor de vertrektijd. Komt u op tijd voor de betaling en start bij bezoekerscentrum Klein Vogelenzang.

Ook bij regenachtig weer gaat de wandeling gewoon door. Trekt u dan wel warme en waterdichte kleding aan. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

De bijdrage is Euro 15,-- (inclusief entree en een kopje thee) te voldoen vooraf aan de wandeling met pin of contant. Vrienden van het Pinetum betalen Euro 10,--.

U dient zich vooraf aan te melden voor deze wandeling via evenementen@pinetum.nl. Paulien neemt maximaal 12 personen mee.

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
l fb ig
Pinetum