l fb ig

Wat is er te doen?

zaterdag 20 augustus - Shinrin-yoku wandeling

Shinrin yoku is de kunst en wetenschap van het bosbaden. In Japan is het al tientallen jaren het geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te worden. Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur.

Paulien Frieling legt u bij deze wandeling eerst uit wat het principe is en neemt u daarna in stilte mee in de tuin om dit in de praktijk te brengen.

Achteraf wordt er gezamenlijk thee gedronken.

Deze Shinrin-yoku wandeling wordt gegeven op zaterdagochtend 20 augustus. De start bij bezoekerscentrum Klein Vogelenzang is om 10.00 uur. Ook bij regenachtig weer gaat de wandeling gewoon door. Trekt u dan wel warme en waterdichte kleding aan. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

De bijdrage is Euro 10,-- (inclusief entree en een kopje thee) te voldoen vooraf aan de wandeling met pin of contant. Vrienden van het Pinetum betalen Euro 7,--.

U dient zich vooraf aan te melden voor deze wandeling via evenementen@pinetum.nl. Paulien neemt maximaal 10 personen mee.

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
l fb ig
Pinetum