Home  |  Contact  |  Sitemap  |  Privacy Statement  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2022
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb

Wat is er te doen?

zondag 14 augustus en zaterdag 20 augustus - Shinrin-yoku wandeling

Shinrin yoku is de kunst en wetenschap van het bosbaden. In Japan is het al tientallen jaren het geheim om gezonder, rustiger en gelukkiger te worden. Door shinrin-yoku maak je op allerlei manieren weer verbinding met de natuur.

Paulien Frieling legt u bij deze wandeling eerst uit wat het principe is en neemt u daarna in stilte mee in de tuin om dit in de praktijk te brengen.

Achteraf wordt er gezamenlijk thee gedronken.

Deze Shinrin-yoku wandeling wordt gegeven op zondagochtend 14 augustus en op zaterdagochtend 20 augustus. De start bij bezoekerscentrum Klein Vogelenzang is om 10.00 uur. Ook bij regenachtig weer gaat de wandeling gewoon door. Trekt u dan wel warme en waterdichte kleding aan. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

De bijdrage is Euro 10,-- (inclusief entree en een kopje thee) te voldoen vooraf aan de wandeling met pin of contant. Vrienden van het Pinetum betalen Euro 7,--.

U dient zich vooraf aan te melden voor deze wandeling via evenementen@pinetum.nl. Paulien neemt maximaal 10 personen mee.

 

« terug  |  deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w