l fb ig

Wat is er te doen?

Zondag 21 mei - Japanse theeceremonie Haruka Matsuo VOLGEBOEKT NIEUWE DATUM 24 JUNI

Op zondagmiddag 21 mei en zaterdagmiddag 24 juni om 15.00 uur kunt u genieten van een authentieke Japanse theeceremonie. Een theeceremonie is een comtemplatief ritueel in stilte. Haruka Matsuo voert alle handelingen uit die voorafgaan aan het drinken van de groene Gyokuro thee en het eten van een traditionele Japanse lekkernij. Het servies is door haarzelf gebakken met gebruik van het gele zand van Pinetum Blijdenstein. Een oude Japanse meester in de keramiek leerde haar theepotjes maken met houten mallen.

Haruka zegt hierover: "Tijdens de ceremonie lijkt de tijd te verdwijnen. Je doet het proces voor en deelt dit met de toeschouwers. De thee maak je namelijk voor de ander. In de aandacht zit voor mij de schoonheid."

De ceremonie duurt ongeveer anderhalf uur. De prijs bedraagt 18 euro inclusief toegang tuin. Voor Vrienden van Pinetum Blijdenstein is de prijs 15 euro. Maximaal 15 deelnemers.

THEECEREMONIE VAN 21 MEI IS VOLGEBOEKT!

U kunt zich opgeven VOOR ZATERDAG 24 JUNI en betalen via de website van Haruka: www.japansetheepot.nl

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
l fb ig
Pinetum