Home  |  Contact  |  Sitemap  |  Privacy Statement  |  Webdesign: DG Graphic Design © 2015-2022
Pinetum Blijdenstein
Van der Lindenlaan 125
Hilversum, Netherlands
info@pinetum.nl
ig fb fb

Wat is er te doen?

zondag 4 september - Concert Anne Veinberg en Felipe Ignacio Noriega

Op zondag 4 september om 15.00 uur heeft Pinetum Blijdenstein de eer om Anne Veinberg en Felipe Ignacio Noriega te ontvangen voor het Off <>zomer concert. Houd het zomerse gevoel nog even vast door te luisteren en te kijken naar de prachtige muziek van Einaudi, Gershwin/Wild en van henzelf, uitgevoerd in een bijzonder mooi samenspel van piano met elektronica. Daarnaast spelen ze het prijswinnende ARquatic, een interdisciplinaire muziekervaring met levende Augmented Reality (AR) beelden, te zien op uw smartphone.

Kijk op de websites van Anne en Felipe voor meer info over hun creatieve muziek, https://anneveinberg.com en https://felipeignacio.info

Het concert is gratis, mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Op deze middag wordt ook de Joke 't Hart-prijs uitgereikt.

De Joke 't Hartprijs is in 2018 ingesteld door de Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen (NVBT) voor het verbinden van groen en kunst.

Lees voor meer info: https://hortus.leidenuniv.nl/nieuws/arquatic-wint-joke-t-hart-prijs

« terug  |  deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w