l fb ig

Wat is er te doen?

zondag 25 februari - Blijdenstein Erwtensoepwandeling

'S Gravelandseweg 1900

Ook deze winter organiseeert het Pinetum op zondagmiddag 25 februari de inmiddels traditionele erwtensoepwandeling. Tijdens deze wandeling krijgt u een levendig beeld van het 19e eeuwse Hilversum en het leven van de familie Blijdenstein op hun landgoed Vogelenzang. het verhaal over de Duitse keukenmeisjes en de slagersknecht komt voorbij en u bezoekt het familiegraf van de eerste vrouw van de stichter van het Pinetum, Benjamin Willem Blijdenstein.

Deze individuele wandeling voor jong en oud is drie kilometer lang en duurt ongeveer een uur. Na afloop staat er voor de wandelaars in bezoekerscentrum Klein Vogelenzang een kom erwtensoep met roggebrood en spek klaar.

U kunt de wandeling starten tussen 12.00 uur en 15.00 uur bij het bezoekerscentrum Klein Vogelenzang. U krijgt dan een routebeschrijving met bijbehorende fotobladen. De tuin is open tot 16.30 uur.

Volwassenen betalen € 6,00 en kinderen tot twaalf jaar € 4,00 p.p. Vrienden van het Pinetum kunnen voor € 3,00 genieten van de wandeling en de snert.

Aanmelden via: evenementen@pinetum.nl

 

« terug  |   deel dit artikel op: deel dit artikel op twitter deel dit artikel op facebook deel dit artikel op linkedin w
l fb ig
Pinetum